Emelőgép üzletág - Komplett felújítás, karbantartás, javítás, üzemeltetés!

Komplex szolgáltatóként fontos számunkra, hogy az ipari szektorban tevékenykedő Partnereink minél több igényét professzionálisan ki tudjuk elégíteni, így az anyagmozgatási feladatokhoz megfelelő hátteret biztosítsunk.

Jól felszerelt szerviz autókkal rendelkezünk, valamint a nagyjavításokhoz szükséges műhelykörülmények is biztosítottak a felújított műhelyeinkben. A szervizelés mellett bértargonca flottával is rendelkezünk, valamint új és használt gépek kereskedelmével is foglalkozunk.

Szervizként számtalan típussal találkáztunk és találkozunk folyamatosan. Jelenlegi partnereinknél nagyon széles a spektrum, és az általunk üzemeltetett flotta igen sok típusból áll. A szervizelésen és a karbantartáson túl ma már teljes felújítást is tudunk vállalni, mert olyan infrastruktúrával rendelkezünk a telephelyünkön, hogy minden részegység felújításán túl a fényezésre is képesek vagyunk.

Alkatrész ellátásunkat – sok lábon állva – igyekszünk a piaci igényeknek megfelelően biztosítani, legyen szó akár gyári, vagy utángyártott anyagokról. Felkészült kollégák szervizautóval a hibák nagy többségét, illetve a karbantartásokat Megrendelőink telephelyén gyorsan és költséghatékonyan oldják meg, így a költséges és időigényes szállításokat meg tudjuk takarítani.

Szerződött partnerünknek tudhatunk gyári targoncaforgalmazót, márkaképviselőt egyaránt aki szakmai felügyeletével komplett felújításokat végzünk. Természetesen nem zárkózunk el ma sem a BALCENCAR, DESTA, DFG gyártmányú targoncák javításától, de felkészültek vagyunk több nyugati targonca típus (LINDE, STHIL, HYSTER, KOMATSU, BOSCH, TOYOTA, CLARK) karbantartására, felújítására is.

2010-ben, a márkafüggetlen szervizünket nem feladva, Társaságunk Nissan márkaképviseletet és szervizt is ellát, hogy egy minőségi, megbízható, de mégis versenyképes árú gépcsaláddal tudjuk kiszolgálni azokat az Ügyfeleinket, akik új berendezéseket szeretnének vásárolni vagy tartós bérletbe venni.

Megoldást kínálunk minden emelési feladatra akár 16 tonnáig, legyen szó egyetlen gép helyre rakásáról, vagy akár több éves futamidejű, full-service konstrukciójú tartós bérletről.

Elmondhatjuk, hogy az évek során megfordultunk az ország egész területén, javítottunk számtalan üzemben, raktár telepen különböző típusú targoncákat, reményeink szerint a Megrendelők megelégedésére.

Móri Ferenc vezérigazgató

Várjuk szíves érdeklődését!

Sok raktártechnikai berendezést (hidraulikus kézi raklapemelő-béka, magasemelésű béka, stb.) raktárról tudunk versenyképes áron adni. Régi, akár működésképtelen berendezéseket beszámítjuk minden kategóriában.

Folyamatosan változó összetételű, minőségi használtgép parkkal rendelkezünk, melyek megvásárolhatók, vagy akár bérelhetőek is.

Aktuális kínálatunkat a Vitanika Zrt. - Targoncaértékesítés oldalunkon megtekintheti.