Ipari varroda - szűrő és védő textíliák konfekcionálása

Főként a vegyipar és élelmiszeripar, gyógyszeripar számára gyártunk folyamatosan különböző anyagú, szerkezetű alapanyagokból szűrő és védő textíliákat, melyeket konfekcionálunk, így későbbi utánrendelés már gyorsan, rugalmasan és költséghatékonyan működik.

A Vitanika Zrt. harmadik részlegének a kialakítását 1991 -ben két fő dolog motiválta.

  • Először is egy határozott felhasználói igény vegyipari gépekben használatos különféle szűrők, betétek, zsákok konfekcionálására .
  • Másodszor az alapítók elhatározott szándéka a szolgáltatás mellett késztermék előállításának beindítása is.

Ez a tevékenységünk igazi sikerágazatnak bizonyult

Ez a tevékenységünk igazi sikerágazatnak bizonyult és az elmúlt évek során igen nagy mennyiségben konfekcionáltunk különböző termékeket. Megszámlálhatatlan megrendelő vásárol tőlünk.

A termékeink felhasználói biztosak lehetnek abban, hogy ma - holnap - holnapután is megfelelő alapanyagból gyártott, méretazonos terméket kapnak tőlünk.

Büszkék vagyunk arra, hogy minőségi reklamáció még soha nem volt a termékeinkkel kapcsolatban.

Ez annak tudható be, hogy a termékek gyártása folyamatában a minőséget többször ellenőrizzük, valamint alapanyagot csak megbízható gyártól vásárolunk, aki műbizonylattal igazolja annak minőségét, paramétereit.

Szokásos termékpalettánk: különböző méretű centrifugazsákok, szűrőrózsák, és szűrőbetét, lúg és saválló kivitelben is. Ezeken túlmenően egyedi és komplex feladatokra is vállalkozunk.

Az elmúlt évtizedekben olyan neves gyártók beszállítói lehettünk ezen a területen, mint a Chinoin Rt., MOL Nyrt, Sanofi Zrt.

Kollégáink sok éves tapasztalata alapján készséggel állnak rendelkezésükre az alapanyag megfelelő kiválasztásában, vagy akár minta darabok készítésében is, melynek során tökéletesíteni lehet a formát és a felhasznált anyagokat, technológiákat.

Rugalmas gyártási, szállítási és fizetési konstrukciókkal várjuk megtisztelő érdeklődését!